Kulla smörgåstårta

Serverar: 6 portioner

Den blir godare om den får stå utan garnering i kylskåpet ett dygn.

Ingredienser

  • 2 burkar tonfisk i vatten
  • 1 st saftigt äpple
  • 1 knippe dill
  • 2 dl lättmajonäs
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 msk riven pepparrot
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 tsk salt
  • Instruktioner

    1. Smöra brödskivorna lätt. 2. Häll ut vattnet. Finfördela tonfisken. Kärna ur och skär äpplet i fina tärningar. Klipp dillen ganska fint. 3. Vispa grädden till gräddfilskonsistens. Blanda med majonäsen och smaksätt med riven pepparrot,salt och vitpeppar. 4. Blanda tonfisken , äpplen och dill med majonnässåsen. 5. Lägg 2 brödskivor intill varandra och bred på hälften av fyllningen. Därpå 2 brödskivor med resten av fyllningen placera de 2 sista brödskivor ovan på. 6. Garnera efter smak och tycke tex. räkor, gurka och rödpapprika 7. Bred tunt med majonnäs på kanterna och tryck på gurkskivor.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben