Serverar: 1 portioner
Tid: 10 minuter
Mycket nyttig kaka, perfekt till frukost/mellanmål/kvällsmål.. you name it;)
Börja med att sätta ugnen på 225 grader. Elvispa ihop äggvitan till hårt skum, tillsätt sedan resten av ingredienserna och elvispa samman. Häll upp smeten i en skål/form och grädda i ca 10 minuter (tills det ser klart ut!).
Hej! Hur mycket kanel och bakpulver? Varför står det kanel/bakpulver är det typ antingen eller eller ska det vara båda delar?
bakpulver och kanel är inget måste, kanel är en smaksak men jag har i ca 1tsk. bakpulver samma mängd, det har jag dock bara för att kakan blir lite snyggare och lyfter sig mer haha! ;)
oki :) Tack! Ska absolut testas någon dag :p
Jag testade detta recept! Konsistensen var inte vad jag trott, det var som ett enda kletigt fluff. Men smaken var det däremot inge fel på!