Kyckling med bacon och ostsås

Serverar: 4 portioner

Toppengott.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 1 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 pkt bacon, ca 140 g
  • 2½ dl Kelda Ostsås
  • 1 msk Hackad gräslök
  • Instruktioner

    1. Stek kycklingfileérna i smör i en stekpanna 5-6 minuter på varje sida. Krydda med salt och peppar. Knaperstek bacon och låt det rinna av på hushållspapper.
    2. Värm såsen. Skär kycklingen i skivor, häll över såsen och toppa med bacon och hackad gräslök.
    3. Klyftpotatis är mycket gott till.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    monel 26 april 2008

    Jag tänkte lägga upp detta receptet, men du hade hunnit före mig, men du hade ingen bild så den tar jag mig friheten att lägga till.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben