Kyckling med grönsaker och nudlar

Serverar: 4 portioner

En mycket enkel och god kycklingrätt

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 2 gula lökar
  • 1 halv påse djupfrysta mixade grönsaker
  • 1 buljongtärning, grönsak eller höns
  • Nudlar till fyra personer
  • Kinesisk soya efter tycke och smak
  • Sweet chilisås, beroende på hur stark man gillar
  • En matsked margarin till bryningen
  • Instruktioner

    1. Skär kycklingen i tärningar och bryn i lite margarin, skär löken i klyftor och bryn tillsammans med kycklingbitarna. Häll på lite vatten och smula i buljongtärningen. Låt puttra 10 minuter blanda i grönsakerna och soyan och lår det hela puttra 5 till tio minuter till.
    2. Koka nudlarna enl förpackningen, jag brukar ta treminutersvarianten.
    3. Häll vattnet av nudlarna och häll upp dessa på ett stort djupt fat eller liknande, häll över kyckling-grönsaksröran och klicka på lite sweet chilisås.
    4. Servera

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben