Kycklingfärs grundrecept

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Tänkte först skriva in receptet på en färsrulle, men man kan ju göra så mycket mer än så - hamburgare, köttbullar, pannbiff. Ja, det är väl bara fantasin som sätter gränser... Jag har ost och bacon i för mer smak.

Ingredienser

  • Ca 400 g kycklingfiléer
  • 1 pkt bacon 125-140 g
  • 50-100 g riven ost
  • Instruktioner

    1. Tärna kycklingfiléerna, lägg i en matberedare. Klipp eller skär baconet i mindre bitar, lägg i matberedaren. Lägg i osten. Mixa ihop allt till en slät färs.
    2. Sätt gärna färsen i kylen ett tag innan du använder färsen till nästa moment - biff, hamburgare, köttbullar, färslimpa, färssås m.m.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben