Kycklingfilégratäng

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

God lättlagad rätt.

Ingredienser

  • 1 kg kycklingfileér
  • 2 röda paprikor
  • 5 dl champinjoner
  • 3 dl grädde
  • 2 hg vitlöksost
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Örtkryddor
  • Instruktioner

    Stek köttet, salta och peppra. Skär svamp och paprika i bitar, fräs i lite smör. Lägg svampen och paprikan i botten av en smord gratängform. Lägg på kycklingfileérna. Blanda grädde och ost till en sås som du kryddar med färska eller torkade örtkryddor. Häll såsen över gratängen. Gratinera i 225* ugn ca 15 min. Gott med klyftpotatis eller ris och sallad till.

    Liknande recept

    1 h 10 min
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben