Kycklingfilégratäng i gryta

Serverar: 4 portioner

Snabbt och lätt

Ingredienser

  • 1 kg kycklingfilè
  • 2 dl cream fraich
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 1 purjolök
  • 1 pkt strimlad skinka
  • 2 msk dionsenap
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Strimla och bryn kycklingfilén krydda med salt och peppar.
    2. Blanda ihop cream fraich, grädde, dionsenap, strimlade skinkan och den hackade purjolöken.
    3. Detta blandas först ihop kallt sen häller man det över kycklingen och låter det koka 10min.

    Liknande recept

    4.3
    1 h 45 min
    6-8
    15

    Kommentarer (1)

    snejde 21 september 2010

    Hej, jag blandade i lite kycklingbuljong och tog lite mindre av senapen, det blev jättegott ! / Marga

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben