Serverar: 4 portioner
Tid: 30 minuter
Den godaste kycklinggratäng jag någonsin ätit :-) Serveras med fördel ihop med ris.
Rensa och dela kycklingen i bitar. Lägg kycklingbitarna i en ungssäker form. Rör ihop övriga ingredienser (ej osten). Töm smeten över kyclingen och strö över den rivna osten. Gratinera i 200 grader C i ca 20 min.
Det här blev gott, häligt med dragon smaken. Tyvärr hade jag bara vitlökssalt hemma. Blir nog ännu godare med riktig vitlök. Maken tyckte det var jätte gott och gjorde matlådor till sig av resterna.
Hej, bjöd mina gäster på detta igår för första gången, till detta bjöd jag på Gills fetaost sallad recept. Herb de provence är perfekt + Dragon, det blev en perfekt smak och alla åt med stor glädje. Ris till detta och du har en perfekt middag.
Detta va riktigt gott, kommer jag göra fler gånger. Men jag kommer nog servera det med färsk pasta eller band spagetti nästa gång.
Jag ökade senap och kryddor för mera sting. Parmesanost överst! Mums! Det här blir en favorit.