Kycklinggratäng med chipstäcke

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

Jättegod och snabblagad gratäng att bjuda på i helgen!

Ingredienser

  • 1 färdig grillad kyckling
  • 1 lök
  • 1-2 dl frusna grönsaker, valfri sort
  • 2 burkar Campbells kycklingsoppa
  • 1 burk crème fraiche
  • Salt
  • Peppar
  • Curry
  • 50-100 gram riven ost
  • 50 gram mandelspån
  • 50 gram krossad lättsaltat chips
  • Instruktioner

    1. Rensa kycklingen och hacka löken. Lägg allt i en i ugnsform tillsammans med grönsakerna.
    2. Blanda kycklingsoppan med crème fraiche och smaka av med salt, peppar och curry. Häll i ugnsformen.
    3. Krossa chips, blanda med mandel och ost och strö över.
    4. 200 grader, 10-15 minuter, eller tills täcket är gyllenbrunt.
    5. Servera med ris och en fräsch sallad. Ät och njut!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben