En lite sötstark rätt som man får "höfta" till så det faller en i smaken. Har du grillad kyckling över från gårdagen så gör bara såsen och in i ugnen.
Ingredienser
3 kycklingfiléer
1-2 paprikor, beroende på storlek
3 dl grädde
1 ½ dl grekisk yoghurt
2 tsk red currypaste
2 tsk sambal oelek
2-3 msk sweet chilisås
4 msk kinesisk soja
Peppar
Instruktioner
Skär den tinade kycklingen i strimlor. Bryn bitarna i olja till de känns nästan klara. Strimla paprikan och låt steka med en liten stund mot slutet.
Lägg kycklingbitarna och paprikan i en ugnsform.
Blanda alla de övriga ingredienserna i en bunke.
Häll blandningen över kycklingen.
In i ugnen på 200º i ca 10-15 minuter. Såsen ska nu bubbla och bli lite mörkare.
Servera till pasta, potatis eller ris och en grönsallad.