Jättegod bjudrätt som är lätt att göra, särskilt för oss som gillar majonnäs och vispgrädde.
Ingredienser
1 kg kycklingfiléer
Grillolja
Curry
Citronpeppar
Salt
2 purjolökar
1 burk mango chutney (röd)
5 dl vispgrädde
½ burk majonnäs
1 påse riven ost
Chips (lättsaltade potatischips utan räfflor)
4 msk taco sauce (vilken styrka man önskar)
Instruktioner
- Filéerna penslas med grillolja, kryddas med curry, citronpeppar och salt efter behag. Steks i ugnen i ca 35-40 minuter i ca 175-200 grader.
- Skiva eller smula filéerna i små bitar och lägg i en smord form. Strö över skivad purjolök och klicka över mango chutneyn. Vispa grädden och blanda ner halva burken majonnäs + 4 msk taco sauce, rör om. Bred gräddblandningen över kycklingen, strö över osten och sist potatischipsen (jämt fördelat över formen).
- Sätt in i ugnen ca 10 minuter i 200 grader. Servera med ris och sallad.
Liknande recept
Kommentarer (0)