Lättgjord smörgåstårta

Serverar: 12 portioner

Tid: 30 minuter

Mycket uppskattad smörgåstårta som passar vid alla tillfällen.

Ingredienser

  • 1 stor formfranska
  • 3 msk bostongurka
  • 3 msk krossad ananas
  • 1 hg leverpastej
  • 1 burk lättmajonnäs à 400g
  • 1 burk crème fraiche
  • 5 ägg
  • 2 burkar tonfisk à 185g
  • Garnering
  • Ägg
  • Räkor
  • Persilja
  • Slanggurka
  • Citron
  • Instruktioner

    1. Bred smör på 36 skivor formfranska efter att du renskurit dom. 12 skivor i varje lager. Översta lagret med smöret neråt.
    2. 1:a lagret: Bostongurka, krossad ananas och 3 msk majonnäsblandning.
    3. 2:a lagret: Ägg, tonfisk och 3 msk majonnäsblandning
    4. Lägg bottnarna dagen innan dom ska ätas.
    5. Lägg över smörgåspapper o en våt diskhandduk så blir den riktigt saftig.
    6. Majonnäsblandningen som blir över brer man på bottnarna vid garnering.
    7. Garnera efter behag. Lycka Till!!

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben