Laxfärsbiffar

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

De som inte ens tycker om fisk har jublat över detta recept. Helt klart värt att provas!!!

Ingredienser

  • 4 laxfiléer
  • 1 knippe dill (eller lite frusen)
  • 2 msk kapris
  • 1 st rödlök
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 st ägg
  • 5 dl lätt crème fraiche
  • Instruktioner

    1. Hacka laxfiléerna i småbitar (kanske går att köra som en färs i matberedaren men jag tycker om att det blir lite bitar).
    2. Hacka även dillen och kaprisen. Finhacka löken och häll alltsammans i en bunke.
    3. Blanda med ett ägg och smaka av med salt och peppar.
    4. Låt gärna stå någon timme i kylen om tid finns så blir det extra god smak på biffarna!
    5. Forma biffar i lagom storlek och stek dem ca 1 minut på varje sida. Inte för länge, då blir de torra.
    6. Häll sedan i crème fraishen och låt det puttra till biffarna är färdiga.
    7. Vänd gärna biffarna någon gång så crème fraishen hamnar överallt.
    8. Servera med en god sallad och potatis!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben