Laxfiléspett med mangoglaze

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Snabbt, enkelt och mycket gott!

Ingredienser

  • 600 g skinn- och benfri laxfilé
  • 8 små grillspett av trä
  • Glaze
  • 1 dl mango chutney
  • 2 msk äppelcidervinäger
  • 2 msk vatten
  • 1 msk grönsaksfond
  • Sambal oelek efter smak
  • Instruktioner

    Vispa samman ingredienserna till glazen i en skål. Skär laxen i fyra bitar. Stick in två grillspett i varje. Grilla spetten ett par minuter på varje sida tills de är genomstekta. Pensla med glazen mot slutet. Servera gärna med lime- och koriandersalsa, klyftpotatis och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben