LCHF-bröd

Serverar: 15-20 portioner

Tid: 20 minuter

Enkelt, gott och snabbbakat bröd

Ingredienser

  • ½ dl krossade linfrön
  • ½ dl skalade sesamfrön
  • ½ dl solrosfrön
  • ½ dl nötter (hassel, mandel el. paranötter etc)
  • 1 msk fiberhusk
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 dl riven ost (1/2 dl kan bytas ut mot Philadelfiaost)
  • 3 ägg
  • ½ tsk salt
  • Instruktioner

    1. Mixa alla torra ingredienser. Häll ner i en bunke och rör ner ost. Tillsätt ägg och rör ihop till en jämn massa. Grötliknande. Häll massan på bakpappersklädd plåt Bred ut tunt och grädda 225 gr i 8 minuter. Svalna och skär i rutor
    2. Obs. Har man ingen mixer går det bra ändå men mixat blir mer mjöl likt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben