LCHF-bröd gjort på linfrön

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Det kommer fler och fler variationer av LCHF-bröd! =)

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 3-4 msk krossade linfrön
  • 1 msk psylliumfrön
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 krm salt
  • 20 gram olivolja
  • 2 msk solroskärnor
  • Kanel, kardeumma, ingefära (efter behag)
  • Instruktioner

    Vispa äggen hårt med elvisp, tillsammans med saltet så det blir fluffigt. Vänd ner och rör försiktigt ihop med de torra ingredienserna samt oljan. Det blir som en smet, snarare än deg. Låt svälla en stund och grädda sedan i ugnen på bakplåtspapper i 200 grader, ca 10 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Cilla12 18 februari 2011

    ska man form "degen" som bollar eller smeta ut på bakplåtspapper?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben