LCHF - Choklad

Tid: 3 minuter

- en varm god kopp

Ingredienser

  • 1 bit 75 % Mörk choklad
  • 1 dl Vispgrädde
  • 0,5-1 dl Vatten
  • 0,5 tsk Vanilj - ren, malen
  • Instruktioner

    Dela chokladbiten i mindre bitar och lägg i en mugg. Häll i vispgrädden o micra ca 1 min, rör om och häll i vattnet och vaniljen. Värm till önskad temperatur.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Boundin 16 februari 2009

    Åh låter underbart, tänk att man kan njuta av en sådan här med gott samvete! LCHF är underbart!!

    zeddie5376 28 maj 2009

    Jag provade ditt recept men glömde tillsätta vatten. Det blev lite väl tjockt men gott ändå. Nästa gång ska jag göra det på rätt sätt då blir det nog ännu godare och framför allt lättare att sätta i sig. Mätt blev jag i alla fall.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben