LCHF- Choklad och nötgodis

Gott godis. Byt ut solrosfrön mot puffat ris om du vill göra det mer krispigt och barnvänligt. Beräknat för 6 personer. 325 kcal/portion.

Ingredienser

  • 20 g mandel
  • 20 g pecannötter
  • 150 g solrosfrön
  • 150 g mörk choklad
  • Instruktioner

    Finhacka nötterna. Smält chokladen över ett vattenbad. Blanda ihop allt och häll över ett bakplåtspapper. Bre ut det till ett jämt lager utan många hål. Låt svalna. Ställ i kylskåpet ca 1 timme och skär sedan i små bitar. Förvara gärna i kylen.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    evaullabritt 13 december 2014

    Mycket god liten chokladbit. Nötterna och solrosfröerna innehåller sammanlagt 24 gram kolhydrater. Jag hittade ingen uppgift på kolhydratinnehållet i chokladen, Madagaskar från Lindt, min favoritchoklad. Men det är i alla fall mindre än i den rena chokladen, som jag festar på ibland. Tack för receptet.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben