LCHF - Pannkaka

Serverar: 1 portioner

Tid: 30 minuter

LCHF Lakto-ovo (innehåller ägg och mejeriprodukter) vegetarisk pannkaka.

Ingredienser

  • Pannkaka, ca tre st
  • 3 ägg
  • 2 msk crème fraiche
  • 1 krm salt
  • Smör
  • Förslag på fyllning
  • 1-2 msk crème fraiche
  • 1 msk ost
  • ½ hackad rödlök
  • 1 avokado
  • 1 tsk fransk senap
  • 1 tsk kaviar (äkta eller vegetarisk)
  • 1 tomat
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg och crème fraiche till en lätt smet, salta
    2. Hetta upp en klick smör i panna och håll i ca ½ dl smet. Se till att äggsmeten fördelas tunt i hela pannan.
    3. Vänd som en pannkaka när den fått fin färg.
    4. Fyll med fyllning och vik dubbel.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben