LCHF Pannkakor

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Goda pannkakor som nästan smakar som vanliga pannkakor

Ingredienser

  • 12 ägg
  • 6 dl pofiber
  • 9 dl vispgrädde (kan bytas mot mjölk)
  • 10 gram Hermesetas strö (=1 dl)
  • 6 tsk vaniljsocker
  • 100 smör
  • Instruktioner

    1. Blanda samman alla ingredienserna, utan smöret, i en bunke.
    2. Stek pannkakorna, på lite lägre temperatur än du steker vanliga pannkakor, så de blir genomgräddade utan att bli brända.
    3. Smeten blir lite pösig så man bör göra pannkakorna med lite mer smet än man brukar. Jag tog 2 soppslevar smet/pannkaka.
    4. Vänd inte för tidigt, då det är lite svåra att vända. Jag använde 2 stekspadar och tog det försiktigt, då gick det bra.
    5. Mycket mättande och goda

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben