Lenas senapsströmming

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Äter jag inte dessa strömmingar med jämna mellanrum, så får jag abstinensbesvär.

Ingredienser

  • 1/2 kg strömmingsfilé , helst bottenhavsfiskad
  • Dill
  • Johnnys sötstarka senap
  • Grovt rågmjöl
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    Lägg strömmingen med skinnet nedåt på kryddat rågmjöl, salt och vitpeppar, lägg en sträng senap på, strö på ganska rikligt med dill. Lägg på den andra halvan av strömmingen och panera den också. Stek i medelvarm panna. Jättegod både som varm till potatismos, eller på hårt bröd. Mums, mums.

    Liknande recept

    1 h 30 min
    4-6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben