Ljus Choklad biskotti

Serverar: 60 portioner

Ännu en variant.

Ingredienser

  • 150 g hasselnötter
  • 6 dl vetemjöl
  • 1 krm salt
  • 100 g ljus choklad
  • 1 ½ dl kakao
  • 1 ½ tsk bakpulver
  • 1 tsk vanillinsocker
  • 3 dl socker
  • 5 ägg
  • Instruktioner

    1. Grovhacka chokladen och nötterna. Lägg mjöl, salt, kakao, bakpulver, vanillinsocker och socker i en hög på bakbordet. Gör en fördjupning i mitten och knäck äggen däri. Arbeta ihop till en deg och arbeta in nöt- och chokladhacket. Tillsätt ev mer mjöl.
    2. Forma degen till tre längder. Lägg dem på en bakplåt. Grädda mitt i ugnen på 175°, 20 min. Skär i sneda bitar. Torka i 175°, 10 min på varje sida. Stäng av ugnen och låt skorporna torka på eftervärme.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben