Lövbiffrulader

Serverar: 4 portioner

Av lövbiff gör du läckra och snabblagade rulader. Fyll dem med soltorkade tomater och krämig ädelost, servera med potatis och len gräddsås.

Ingredienser

  • 4 - 8 lövbiffar, ca 500 g
  • 2 msk ljus fransk senap
  • 4 - 8 soltorkade tomater i olja
  • 100 g gräddädelost
  • 2 msk smör
  • ½ tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • Sås
  • 3 dl vatten
  • 1 msk köttfond
  • 1 tsk soja
  • 1 dl grädde
  • 2 msk vetemjöl
  • ½ tsk salt
  • 2 krm peppar
  • Instruktioner

    Lägg ut löbiffarna på en skärbräda. Bred på senap och lägg en tomat och en bit ost på varje. Rulla ihop till rulader och fäst med tandpetare. Bryn ruladerna i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Häll vatten , fond och soja i en traktörpanna. Blanda grädde och mjöl och vispa ner. Låt såsen koka upp, lägg ner ruladerna och låt sjuda5 min. Smaka av såsen med salt och peppar. Tag bort tandpetarna och servera med ris eller potatis och tomatsallad

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    2233319 22 februari 2008

    Det var en god och enkel maträtt, kommer säkert att göra den flera gånger

    gnett 10 april 2012

    Otroligt gott! Väl värd 5 +

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben