Lövbiffspanna med ädelostsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Urgott och suverän rätt eftersom den går så snabbt att göra och inte är alltför dyr.

Ingredienser

  • 4 stora lövbiffar
  • 2 msk smör
  • 1 tub ädelost
  • Ca 4 dl grädde
  • 2 dl vatten
  • 1 msk vetemjöl
  • Salt
  • Peppar
  • Paprikapulver
  • 1-2 msk persilja
  • Instruktioner

    1. Salta och peppra lövbiffarna och fyll dem med stora klickar ädelost. Vik ihop dem och stek på hög värme i smör. När biffarna är klara pudrar man över mjölet och fyller på med grädde och vatten. Salta, peppra och pudra över rätt mycket paprikapulver. Klicka i resten av osten och låt smälta i såsen. Garnera med persilja.
    2. Servera med rotfrukter i ugn eller ris och självklart en god grönsallad!
    3. Enjoy!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben