Lyxbiffar med goda tillbehör

Serverar: 4 portioner

Gott till är potatissallad och marinerade morötter och rödbetor (se annat recept)

Ingredienser

  • 500 g blandfärs
  • 3 msk fint hackad gul lök
  • 3 ägg
  • Ca 2 dl vispgrädde
  • Salt
  • peppar
  • Matfett till stekning
  • Instruktioner

    1. Fräs löken i en stekpanna på mycket svag värme i lite matfett tills den mjuknat och fått gyllengul färg. Blanda färsen med lök, ägg, salt och peppar. Späd med grädden - färsen ska vara ganska lös.
    2. Forma biffar och stek dem gyllenbruna på båda sidor.
    3. Servera biffarna med potatissallad och marinerade morötter och rödbetor (se annat recept).

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben