Serverar: 4 portioner
Tid: 1 timme
Den här pajen är så försvinnande god, så räkna med strykande åtgång!
Plocka bort skinnet från kycklingen, ska inte vara i pajen. Rensa kycklingen. Fräs spenaten i en kastrull, pudra över mjölet och rör om. Späd med buljongen, och mjölken, koka upp, tillsätt grädden och smula sist ner grönmögelosten och krydda, om du vill ha den lite saltare kan du även salta lite, annars är både buljongen, osten och baconet salt.. Koka ett par minuter, nu ska det vara en stuvning. Gör pajdegen i matberedaren, kör bara snabbt ihop ingredienserna till en deg. Tumma ut degen i en pajform, behöver inte förgräddas. Sprid ut kycklingen i botten, slå stuvningen över, och sätt in i 200 grader i 20 minuter. Stek under tiden bacon som du har strimlat. Ta ut pajen och fördela bacon över, servera.
Försvinnande god var definitivt ingen överdrift. Wow!
Mycket god!!!!!