Fräsch och mättande potatissallad! Serveras som den är eller som tillbehör till grillat.
Ingredienser
4-5 medelstora rund-potatisar
ca 5 blad krispsallad
1 näve ruccola
1 gul eller röd lök
½ kartong körsbärstomater
½ gurka
1 avokado
1 paket fetaost
Olivolja
Salt
Peppar
Stekt bacon, valfritt
Instruktioner
- Koka potatisen och låt den kallna!
- Skölj salladen och grönsakerna och bryt/hacka ner dem i en stor skål. Finhacka löken och strö över.
- Dela och kärna ur avokadon, salta den lätt och tärna ner i skålen. Tillsätt tärnad potatis och fetaost.
- Olivolja, salta och peppra medans du rör om. Ät och njut tillsammans med grillat!
- Du kan även steka ett paket bacon, låta den rinna av och sedan bryta ner den över salladen!
Eller varför inte göra den till en kycklingsallad?
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Mat av rester
Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...