Maj-Britts kycklinggratäng

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

God fredagsmiddag!

Ingredienser

  • 600 g kycklingfilé
  • 2-3 msk smör, att bryna i
  • 1 lök, medelstor
  • 1 tsk salt
  • 2 kryddmått svartpeppar
  • 1 burk créme fraiche
  • 2 dl vispgrädde
  • 4 1/2 tsk fransk senap
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 3 tsk kinesisk soja
  • 2 tsk dragon
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Dela kycklingfiléerna i ganska stora delar, och bryn i smöret. Smaksätt med salt och peppar. Lägg i en ugnsfast form, blanda ihop övriga ingredienser och häll över. Sätt formen i mitten av ugnen 20-30 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben