Malins smarriga müsli

Underbart god müsli! Kanelen gör susen!

Ingredienser

  • 3 dl rågflingor
  • 2 dl vetekli
  • 2 dl vetegroddar
  • 2 dl solroskärnor
  • 2 dl hackade nötter (valfria efter tycke och smak)
  • 1 dl linfrö
  • ½ dl olja
  • 3 msk kallt vatten
  • 1 msk honung
  • Kanel (efter tycke och smak, jag vill ha mycket!)
  • Ca 15 hackade torkade aprikoser
  • Instruktioner

    1. Blanda rågflingor, vetekli, vetegroddar, solroskärnor, nötter och linfrön.
    2. Rör ihop oljan och vattnet. Droppa sedan detta över blandningen. Krama ihop allt med fingrarna. Smaksätt med 1 msk honung och kanel. Rör ihop och lägg i en långpanna.
    3. Rosta i ugnen 15 min. på 200 grader. Rör om lite då och då. När müslin har svalnat blanda ner de hackade aprikoserna.
    4. Godmorgon!

    Liknande recept

    5
    45 min
    1
    1
    4.7
    20 min
    5-7
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben