Mandelpepparkakor
Serverar:
20 portioner
Utan mjöl och socker som alternativ till pepparkakor.
Ingredienser
2 dl mandel
2 äggvitor
4 dadlar
30 g kokosfett
2,5 tsk malda pepparkakskryddor
Instruktioner
Mixa hälften av mandeln riktigt fint, så nära mjöl som möjligt.
Lägg i dadlarna och fortsätt mixa. Häll i resten av mandeln som bara ska mixas grovt.
Blanda ner äggvitan och kokosfett så att det blir en slät smet.
Klicka ut på en plåt med bakpapper. Snygga ev. till kakorna genom att platta till dem lätt med en gaffel.
Grädda mitt i ugnen på 200 grader i 7-10 minuter.
Liknande recept
Knäckiga mandelpepparkakor
160-180
Apelsinsallad med granatäpple och honungsyoghurt
6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!