Mandelpepparkakor

Serverar: 20 portioner

Utan mjöl och socker som alternativ till pepparkakor.

Ingredienser

  • 2 dl mandel
  • 2 äggvitor
  • 4 dadlar
  • 30 g kokosfett
  • 2,5 tsk malda pepparkakskryddor
  • Instruktioner

    1. Mixa hälften av mandeln riktigt fint, så nära mjöl som möjligt.
    2. Lägg i dadlarna och fortsätt mixa. Häll i resten av mandeln som bara ska mixas grovt.
    3. Blanda ner äggvitan och kokosfett så att det blir en slät smet.
    4. Klicka ut på en plåt med bakpapper. Snygga ev. till kakorna genom att platta till dem lätt med en gaffel.
    5. Grädda mitt i ugnen på 200 grader i 7-10 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben