Mango-curry creme

Serverar: 8 portioner

Tid: 5 minuter

Kall creme/sås som passar fint till kyckling, kött, både varmt och kallskuret. Vi brukar göra tunnbrödwraps med t ex kyckling, blandsallad, gurka, tomat, rädisa och honungsmelon.Jag ville ha en passande dressing och rörde ihop följande ingredienser. Blev ju bra. En variant är att skära i några bananer och få en annorlunda mimosa.

Ingredienser

  • 2½ dl Creme fraishe
  • 1-2 tsk majonnäs
  • 2 tsk Mango chutney original (jag använder Santa Maria)
  • ½-1 tsk Mango-curry krydda (jag använder Santa Maria)
  • Instruktioner

    Blanda alla ingredienser väl. Kan ätas direkt som tillbehör. Godast kyld.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben