Exotiska frukter ger smak åt en len cheesecake med vit choklad.
Ingredienser
10 digestivekex
75 g smör
½ dl kokosflingor
Fyllning
400 g Philadelphiaost
½ dl socker
200 g vit choklad
2 dl vispgrädde
150 g mango (fryst går bra)
2-3 passionsfrukter
Instruktioner
Smula eller mixa kexen fint. Tillsätt smält smör och kokos och blanda till en smulig massa. Tryck ut blandningen i en form med löstagbar kant, ca 22 cm i diameter.
Rör Philadelphiaost och socker slätt. Hacka chokladen fint och smält den över ett vattenbad. Blanda ner Philadelphiaostblandningen i chokladen till en jämn smet.
Vispa grädden och vänd försiktigt ner den i smeten.
Skär mangon i cm stora kuber och fördela dem i pajskalet. Täck med fyllningen och låt stå i kyl i ca 4 timmar.