Maräng tårta 2
Serverar:
1 portioner
Lite anorlunda tillagning och med smörkräm istället för chokladkräm
Ingredienser
4 äggvitor
3 dl strösocker
4 droppar ättikssprit
3 dl rice crispies
3 dl grädde
Smörkräm
4 äggulor
1 dl socker
1 dl grädde
Instruktioner
Vispa äggvitor, socker och ättikan till styv maräng. Vänd försiktigt ner Rice crispies.
Grädda i en långpanna, klädd med bakplåtspapper, i 125 ° i mitt i ugnen 1,5 timme.
Kräm: Sjud upp på svag värme under omrörning, till krämen tjocknar.
Ta bort från värmen och vispa ner 125 g smör. Ställ på avsvalning.
Dela märängbotten, bred den kalla krämen över och toppa med grädde, lägg den andra halva över.
Liknande recept
Hovets tårta (maräng, choklad och daim)
4.4
7-10
9
Maräng Tårta
4.4
40 min
6-10
7
Smörgås tårta
4
10-12
Tårta
5
10
1
Red Velvet tårta ll
4.5
1
6
After Eight tårta
3.7
1
2
Passions Tårta
3.8
2 h 30 min
6-8
4
Maya´s Nougat Tårta
4.6
30 min
10
18
Malaj tårta
5
10
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!