Mårbacka kaka

Gott av Skrädmjöl- Stenmalet fullkornsmjöl av havre Att man använder skrädmjöl när man kokar nävgröt känner nog de flesta till, men visste du att det finns så mycket annat man också kan använda skrädmjölet till... se mina recept!

Ingredienser

  • 200 g smör
  • 2½ dl socker
  • 3 ägg
  • 200 g skrädmjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 msk mjölk
  • 3 droppar bittermandelolja
  • Instruktioner

    Rör smör och socker pösigt. Rör ner ett ägg i taget. Tillsätt skrädmjölet och rör ner mjölk och bittermandelolja. Häll smeten i smord och bröad form. Grädda i nedre delen av ugnen 175° ca 50 min. Prova med sticka.

    Liknande recept

    4.4
    30 min
    35
    14
    4.7
    30 min
    20-30
    6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben