Margots kaka

Tid: 30 minuter

God kaka

Ingredienser

  • Sockerkakan
  • 4,5 dl socker
  • 3 ägg
  • 4 dl mjöl
  • 3 tsk bakpulver
  • 4 msk kakao
  • 2 msk vaniljsocker
  • 225 g smält margarin
  • 2 dl kokande vatten
  • Smörkräm, lager 1
  • 150 g mjukt margarin
  • 1 ägg
  • 100 g mandelmassa
  • 150 g florsocker
  • Lager 2
  • 250 g smält blockchoklad
  • 75 g kokosfett
  • Instruktioner

    Vispa ihop ägg och socker. Blanda i övriga ingredienser till sockerkakan. Strö en långpanna och häll smeten i den och grädda ca 20 min i 175 grader. Låt sen kallna. Gör smörkrämen lager 1 och bred på kakan. Gör sen lager 2 och bred ovanpå. Låt stela och skär i bitar.

    Liknande recept

    4.4
    30 min
    35
    14
    4.7
    30 min
    20-30
    6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben