Marinerad kassler

Serverar: 6-8 portioner

Perfekt till buffén!

Ingredienser

  • kassler
  • marinad
  • 1/4 dl vinborgs ättikssprit
  • 3/4 dl vatten
  • 2 dl olja
  • 1 tsk grovmald sbartpeppar
  • 2 msk körvel
  • 3-4 msk klippt gräslök
  • Instruktioner

    Skiva kassler tunt, och lägg i en form m höga kanter. Blanda ihop marinaden och häll över kasslern. Marinera i minst 4 timmar, helst över natten. Garnera m klippt gräslök. Klart!

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    Semlan68 6 oktober 2008

    Det här receptet måste jag bara få rekommendera. Blev väldigt saftigt och gott.

    anmawa 17 mars 2009

    Mycket gott kan verkligen rekommenderas. Jag är inte så förskjust i kassler, men det här lyfte billig kassler till succe´. Kommer garanterat att ha detta på fest. Tack för tipset

    Robjoo 23 februari 2010

    super gott helt enkelt!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben