Marinerad söndagsstek

Serverar: 4 portioner

Servera med grillad eller bakad potatis och en god tomatsallad

Ingredienser

  • Ca 600 g fläskkarré, tjock kotlettrad eller annat helt kött, benfritt
  • 2 påsar Caj. P Allroundmarinad
  • 1 frp (140g) bacon
  • 1 st gul lök
  • 1 ask (ca 80g) ruccolasallad
  • 200 g svamp, tex. champinjoner
  • Instruktioner

    1. Marinera köttet i Caj. P´s. Allroundmarinad i minst en timme. Lägg steken på en braspanna och stek i ugn tills det är färdigt. Låt det mesta av marinaden följa med in i ugnen och späd med 1 dl vatten.
    2. Strimla bacon, hacka löken och klyfta svampen. Hetta upp ett stekjärn och fräs det i ett par minuter, slå bort överflödigt fett. Slå skyn från köttet i stekpannan och låt det koka ihop under en minut och vänd mer ruccola precis innan servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben