Marinerad tacokyckling
Serverar:
6 portioner
Tid:
45 minuter
Väldigt gott! En lite annorlunda tacorätt ....
Ingredienser
2 dl tacosås, medium
½ dl dijonsenap
2 msk citron, pressad
6 kycklingbröstfiléer
30 g smör
½ dl gräddfil
Hackad persilja
Servering
Sallad
Nachoschips
Instruktioner
Blanda tacosåsen med senap och citronsaft. Lägg i kycklingen och vänd. Låt dra i MINST 30 minuter. Allra helst över natten...
Smält smöret, låt kycklingen rinna av, men spara marinaden. Stek bröstbitarna tills de är bruna.
Häll på marinaden. Sjud utan lock i 5 minuter. Flytta enbart kyckligen till ett fat. Sjud marinaden tills den tjocknar. Servera till kycklingen.
Lägg en klick gräddfil på varje kycklingbröst och strö över persilja.
Liknande recept
Marinerad fänkål
3
4
Kall marinerad fläskfilé med Pernillas äppelsås
4.5
4
4
Marinerad nötstek i gryta
4
6
4
Marinerad kycklingfilé
4.8
4
9
Italiensk marinerad fläskfilé
4.4
6
27
Marinerade kycklingfiléer (ViktVäktarna)
4
2
Fläskfilé med marinerade vitlöksklyftor
5
3-4
1
Grekisk marinerad lammstek
4.7
3-4
13
Marinerad kycklingfilé
4.7
5-15
28
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!