Marinerad tacokyckling

Serverar: 6 portioner

Tid: 45 minuter

Väldigt gott! En lite annorlunda tacorätt ....

Ingredienser

  • 2 dl tacosås, medium
  • ½ dl dijonsenap
  • 2 msk citron, pressad
  • 6 kycklingbröstfiléer
  • 30 g smör
  • ½ dl gräddfil
  • Hackad persilja
  • Servering
  • Sallad
  • Nachoschips
  • Instruktioner

    1. Blanda tacosåsen med senap och citronsaft. Lägg i kycklingen och vänd. Låt dra i MINST 30 minuter. Allra helst över natten...
    2. Smält smöret, låt kycklingen rinna av, men spara marinaden. Stek bröstbitarna tills de är bruna.
    3. Häll på marinaden. Sjud utan lock i 5 minuter. Flytta enbart kyckligen till ett fat. Sjud marinaden tills den tjocknar. Servera till kycklingen.
    4. Lägg en klick gräddfil på varje kycklingbröst och strö över persilja.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben