Marinerade fläskfiléspett

Serverar: 4 portioner

Läsk i marinaden gör filén riktigt mör.

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé
  • Salt
  • Marinad
  • 1 1/2 dl 7-Up läsk
  • 1/2 dl olivolja
  • 1 msk soja
  • 1 msk färskriven ingefära
  • 1 vitlöksklyfta
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Putsa köttet från hinnor och senor och skär i mindre bitar.
    2. Blanda ingredienserna till marinaden och låt köttet marinera över natten. Vänd det då och då.
    3. Trä upp köttet på blötlagda träspett. Salta och stek dem i ugnen i 200 grader ca 20 minuter. Går alldeles utmärkt att lägga på grillen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben