Marinerade fläskfiléspett
Serverar:
4 portioner
Läsk i marinaden gör filén riktigt mör.
Ingredienser
600 g fläskfilé
Salt
Marinad
1 1/2 dl 7-Up läsk
1/2 dl olivolja
1 msk soja
1 msk färskriven ingefära
1 vitlöksklyfta
Vitpeppar
Instruktioner
Putsa köttet från hinnor och senor och skär i mindre bitar.
Blanda ingredienserna till marinaden och låt köttet marinera över natten. Vänd det då och då.
Trä upp köttet på blötlagda träspett. Salta och stek dem i ugnen i 200 grader ca 20 minuter. Går alldeles utmärkt att lägga på grillen.
Liknande recept
Marinerad fänkål
3
4
Kall marinerad fläskfilé med Pernillas äppelsås
4.5
4
4
Marinerad nötstek i gryta
4
6
4
Marinerad kycklingfilé
4.8
4
9
Italiensk marinerad fläskfilé
4.4
6
27
Marinerade kycklingfiléer (ViktVäktarna)
4
2
Fläskfilé med marinerade vitlöksklyftor
5
3-4
1
Grekisk marinerad lammstek
4.7
3-4
13
Marinerad kycklingfilé
4.7
5-15
28
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!