Marinerade lammkotletter med senapslök

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

God.

Ingredienser

  • 4 lammkotletter
  • 1 1/2 tsk kinesisk soja
  • 1 krm timjan
  • Senapslök
  • 3 rödlökar
  • 1 1/2 msk slotts dijonsenap
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1/2 dl vitt vin
  • 1 msk flytande honung
  • 1/4 tsk salt
  • Instruktioner

    1. Pensla lammkotletterna med soja, strö timjan över och marinera dem ca 30 minuter.
    2. Skala och skiva löken och mjukfräs den i margarin. Rör ner senap och vinäger, vin, honung och salt och sjud tills löken är mjuk och vätskan har kokat in.
    3. Stek lammkotletterna i margarin i en stekpanna 2-3 minuter på vardera sida. Fördela löken över kotletterna. Servera med lättstekta morötter och lättkokt broccoli.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben