Marinerade Räktappas
Serverar:
4 portioner
Gott som tilltugg när gästerna kommer, eller som en liten förrätt.
Ingredienser
200 g Räkor
1 st knippe Gräslök
1 dl olivolja
2 st Vitlöksklyftor
2 st Lime
2 krm Cayennepeppar
1 krm Curry
1 msk Soja
Instruktioner
Skala räkorna. Hacka gräslöken och lägg i en skål. Pressa i limen och blanda i övriga ingredienser samt räkorna.
Låt stå i kylen minst en timme
Trä upp räkorna på små spätt. Garnera med hela gräslöksstrån.
Liknande recept
Marinerad fänkål
3
4
Kall marinerad fläskfilé med Pernillas äppelsås
4.5
4
4
Marinerad nötstek i gryta
4
6
4
Marinerad kycklingfilé
4.8
4
9
Italiensk marinerad fläskfilé
4.4
6
27
Marinerade kycklingfiléer (ViktVäktarna)
4
2
Fläskfilé med marinerade vitlöksklyftor
5
3-4
1
Grekisk marinerad lammstek
4.7
3-4
13
Marinerad kycklingfilé
4.7
5-15
28
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!