Marinerade tigerräkor

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme 30 minuter

Jätte goda alternativ till tapas bordet eller buffén

Ingredienser

  • 800 g tigerräkor
  • 3 vitlöksklyftor
  • 2 röda chili
  • 1 nypa koriander
  • Olivolja
  • Olikfärgade cocktailtomater
  • Bladpersilja
  • Fetaost
  • Instruktioner

    Lägg räkorna i en skål Skiva vitlöken i tunna skivor och lägg dem i en skål. Skiva chilin lägg de i skålen med vitlöken häll i koriander blanda ihop och lägg över räkorna ringla över olivolja låt stå i kylen en timme. Stek räkorna lätt i olivolja och med marinaden Lägg på cocktailtomaterna sätt om de i ugnen tills tomaterna börjar bubbla sig ta ut pannan och smula sönder fetaosten och strö ut persiljan ovanpå

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben