Martas rabarberkaka

Serverar: 4 portioner

Tid: 35 minuter

Enda kakreceptet jag vet som innehåller vitpeppar! Pröva, fungerar fantastiskt bra.

Ingredienser

  • 2 msk smält smör
  • 3 msk socker
  • 3 stjälkar rabarber
  • (eller motsvande mängd äpplen)
  • 1 ägg
  • 1 dl socker
  • 2 dl vetemjöl
  • 3/4 tsk vitpeppar
  • 3/4 dl mjölk
  • 50 gr smör, smält
  • Instruktioner

    Häll smält smör i en glasform och strö på socker. Lägg i rabarbern skuren i bitar. Vispa ägg och socker. Blanda i de övriga ingredienserna och häll/bred smeten över rabarberna. Grädda ca 25 minuter i 200 grader. Servera (gärna ljummen) direkt ur formen. Vispad grädde eller vaniljglass passar bra till.

    Liknande recept

    5
    1 h 35 min
    12
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben