Matjessallad - nubbesallad

Serverar: 10 portioner

En god variant på sill och potatis. Jag brukar även ha i äpple och saltgurka i små bitar. Det ger en jättegod smak.

Ingredienser

  • Ca 400 g matjessill (hela filéer eller bitar)
  • 1 rödlök
  • 5 kokta potatisar
  • 1 1/2 dl gräddfil
  • 1 1/2 dl majonnäs
  • 4 msk kaviar på tub
  • 1/2 dl finskuren dill
  • 1/2 dl finhackad persilja
  • Instruktioner

    Skär matjesfiléerna i små bitar. Finhacka rödlöken. Skär potatisarna i små tärningar. Rör ihop gräddfil, majonnäs och kaviar. Vänd ner dillen och persiljan, därefter matjes, lök och potatis. Låt stå kallt i 1 –2 dygn för att ta smak.

    Liknande recept

    5
    30 min
    4-6
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben