Nubbesallad

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

Här kommer ytterligare ett gammalt och beprövat recept passande till påsken.

Ingredienser

  • 3 dl gräddfil
  • 2 dl majonnäs
  • 1dl finhackad purjolök
  • 1dl finhackad dill
  • 8 msk kaviar
  • 2 små finhackade rödlökar
  • 2 burkar hackad matjessill
  • 8 kokta hackade ägg
  • 10 kokta kalla potatisar i små tärningar
  • Instruktioner

    Blanda alla ingredienser. Behöver "mogna" i kylen, gärna över natten.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    Gillsan 4 augusti 2008

    Detta måste jag göra igen. Hade det på storfrukosten förra helgen. Megagott.

    begeanka 8 oktober 2008

    Älskar nubbesallad! Barnens favorit, gäller att jag är snabb annars får jag inte ens smaka... ;-)

    Rein Eisenschmidt 24 mars 2021

    Tack så mycket för det goda receptet har nu använt mig av ditt recept nu i 10 år (jubleum ) Mina vänner o bekanta har alltid älskat dit recept. Men jag har byt ut gräddfilen mot cremefraich . Då bli den inte vattnig eter några dagar. Tack för ett underbart recept.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben