Nubbesallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En annorlunda sillsallad som blir omtyckt när helst ni bjuder på den – som en förrätt på smörgåsbordet eller till picknicken.

Ingredienser

  • 3 dl majonnäs
  • 3 dl gräddfil
  • 8 msk stenbitskaviar- röd
  • 2 st finhackade rödlökar
  • 1 stor purjolök – fint skuren
  • 1 knippe dill hackad
  • 2 burkar matjesillfileer
  • 4 hårdkokta ägg
  • Hackad gräslök
  • Instruktioner

    1. Blanda majonnäs och gräddfil med kaviar. Ta undan lite av ingredienserna till garnering och blanda ner det övriga i såsen. Sillen finhackas och blandas i tillsammans med hackade äggvitor. Äggulorna garnerar ni med. Låt röran stå kallt i ett par timmar före servering.
    2. Grov börd och färsk potatis är gott till.

    Liknande recept

    5
    30 min
    4-6
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben