Nubbesallad

Serverar: 8 portioner

Tid: 15 minuter

Ett måste till påsk, midsommar.

Ingredienser

  • 5 st potatisar
  • 1 purjolök
  • 2 burkar matjessill
  • 2 dl lätt majonäs
  • 2 ägg kokta och hackad
  • 2 dl lätt creme fraiche
  • 2 rödlökar
  • 2 msk kaviar
  • 1 knippa dill
  • Instruktioner

    Skala och finhacka löken. Låt sillen rinna av och finhacka den. Blanda purjolök,dill, creme fraiche,majonäs,kaviar. Tärna den kalla potatisen och vänd ner i röran tillsammans med rödlök och dill. Smaka av med salt, svartpeppar.

    Liknande recept

    5
    30 min
    4-6
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben