Matkinas Fiskgratäng

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En god och enkel vardags gratäng vill man kan man spritsa moset runt om i gratängen...

Ingredienser

  • 400 gr fiskfiléer tex. spätta el. hoikifileer
  • 500 gr fryst spenat
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 2 tomater
  • Sås
  • 4 msk margarin
  • 2 1/2 msk vetemjöl
  • 1/2 tsk salt
  • 4 dl mjölk
  • 1/2- 1 dl dill
  • Instruktioner

    Bred ut spenaten i en gratängform. Lägg fiskfileerna på spenaten och salta & peppar. Blanda alla ingredienserna till såsen i en kastrull och låt den sjuda en liten stund , häll såsen över gratängen och skiva tomaterna och bred ut som över såsen. Sätt in gratängformen i 225 grader i 20 minuter Servera potatismos och gröna ärtor till ! Smaklig spis!

    Liknande recept

    3.7
    30 min
    20
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben