Serverar: 4-6 portioner
Tid: 1 timme
Vår älskade falukorv i "nya kläder" Prova mitt Potatismos till.
Lägg falukorven i en ugnsform. Skär en skåra , ganska djupt uppe på hela korven och stoppa i tomatbitar & feta ost och lök. (Små tärningar) Resterande lök och tomater klyftas och läggs runt & i mitten av korven. Krydda med Basilika eller/och oregano. Välj vad ni tycker är godast, själv så blandar jag. Stek i ugnen tills den fått fin färg ca 40-50 minuter. Servera med mitt fluffiga potatismos!
MUMS!!!!!!!
Det här äter jag gärna igen.
Gott!
Åh så gott! Alla i familjen älskade det! Och de är inte ofta min son på 22 månader äter så mycket som han gjorde på detta, gjorde mos med persilja i till. :) Tummen upp från Bella m. familj!
Men vilken ugnsvärme??
Beroende på ugn så skulle jag tro runt 170-200 grader jag kör 170grader på varmluft :)
Jätte bra falukorv, hade mera tomater, lök och färska örter i botten, mycket gott!
mmm detta var gott! det gör jag gärna fler ggr.bra vardagsmat.