Mexikansk pastasås

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 2 gula lökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 300 g köttfärs
  • 2 msk smör
  • 1 röd paprika
  • 1 burk krossade tomater
  • 3 msk chilisås
  • 1,5 dl vispgrädde
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • 1 burk majskorn
  • Instruktioner

    Hacka löken och skiva vitlöken tunt. Stek lök, vitlök och färs i smör. Skär paprikan i små bitar. Tillsätt paprika, krossade tomater, chilisås och grädde till grytan. Krydda med chilipulver, peppar och salt. Koka upp och låt småkoka i 10 minuter. Blanda i majsen. Servera med pasta, sallad, smör och bröd

    Liknande recept

    4.4
    20 min
    4
    13
    5
    10 min
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben